AlgemeenEen game kaart cadeau geven

Een game kaart cadeau geven

Het geven van een game kaart als cadeau, is een populaire keuze geworden als je een cadeau wilt geven aan iemand die gek is op het spelen van games. De kaart is bestemd voor gamers van alle leeftijden. Je kunt zo iemand laten genieten van zijn of haar favoriete game zonder dat je hoeft te weten welke games ze precies spelen of welk apparaat ze gebruiken. De ontvanger kan zelf een cadeau uitkiezen met bijvoorbeeld de xbox gift card en loopt zo ook geen risico dat hij/zij het spel al heeft. Welke verschillende soorten game kaarten zijn er, hoe kun je ze kopen en hoe kan de ontvanger de kaart gebruiken?

De verschillende soorten game kaarten

Er zijn verschillende soorten game kaarten die je als cadeau kunt geven aan een gamer. De meest voorkomende zijn de prepaidkaarten voor bijvoorbeeld de PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. Deze kaarten geven de ontvanger toegang tot het betreffende platform en de mogelijkheid om games, add-ons of andere digitale inhoud te kopen. Vervolgens kunnen ze dit spel downloaden en installeren. Daarnaast zijn er ook kaarten die specifiek voor bepaalde games of game-uitgevers zijn bedoeld. Zo zijn er voor games als Fortnite, World of Warcraft en Minecraft speciale kaarten die worden aangeboden en die je aan de ontvanger kunt geven. Er wordt dan bijvoorbeeld een pakket aangeboden dat je kunt aanschaffen als uitbreiding van je al bestaande spel.

Waar kun je een game kaart kopen?

Game kaarten zijn overal verkrijgbaar, in fysieke winkels tot online webwinkels. Fysieke winkels zoals Game Mania en Intertoys verkopen vaak prepaidkaarten voor verschillende doeleinden. Online webwinkels zoals Amazon en Bol.com bieden een breed scala aan kaarten aan, waaronder ook universele kaarten waardoor je gemakkelijk vanuit huis een kaart kunt bestellen die je vervolgens weer kunt laten opsturen. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke game-uitgever, zoals Blizzard of Epic Games? Je kunt rechtstreeks op de website van deze bedrijven kijken om te zien welke kaarten ze aanbieden.

Hoe kan de ontvanger de game kaart gebruiken?

Het gebruiken van game kaarten is eenvoudig. Dit is fijn omdat de ontvanger snel kan genieten van zijn of haar spel en dat wil je natuurlijk! Als je als ontvanger de kaart in je handen hebt, vind je op de achterkant van de kaart een code. Krab de code op de achterkant van de kaart open om de code te onthullen. Voer deze code in op het betreffende platform om het saldo toe te voegen, ga op zoek naar het spel dat je graag wilt kopen en spelen maar!  

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten