LifestyleHippe kleding voor het hele gezin

Hippe kleding voor het hele gezin

Kleding is een belangrijke manier om ons te uiten. We kunnen onze eigen stijl en smaak laten zien in de vorm van kleding. Als we ons lekker voelen in de kleding lijdt dit vaak tot extra zelfvertrouwen. Zo stralen we gelijk in onze kleding. Kleding kan daarom veel bijdragen aan het lekker voelen in je lichaam. Het helpt ieder individu van jong tot oud. Volwassenen en kinderen, voor iedereen voelt fijne kleding goed aan. Niet alleen de uitstraling van de kleding is belangrijk, maar ook de kwaliteit van de kleding. Comfortabele en kwalitatief goede kleding, gaan nog langer mee. Zo kan er langer worden genoten van de kleding. 

Black Bananas

Black Bananas is een voorbeeld van een merk die zowel hip als kwalitatief goed is. Het merk komt van Nederlandse bodem met de Caribische eilanden als grootste inspiratiebron. Het is opgericht door Wesley in 2011. Hij had namelijk een T-shirt voor een vriend ontworpen, deze droeg hij tijdens een avond uit. Hij kreeg zoveel complimenten en de vraag waar het shirt vandaan kwam. Dat Wesley besloot dat hij hiermee verder moest gaan. Hij zette de ontwikkelingen en ontwerpen voort en zo ontstond het merk. Het merk combineert moeiteloos high-end fashion met streetwear op een hele natuurlijke wijze. Intussen zijn we al een heel aantal jaren verder en is Black Bananas nog steeds een van de toonaangevende merken op het gebied van streetstyle fashion. Het merk heeft regelmatig grote aanbiedingen. U kan dan profiteren van kortingen tot wel 60% soms. 

Black Bananas voor iedereen 

Sommige merken zijn alleen voor vrouwen of alleen voor mannen of exclusief voor kinderen. Black Bananas is een merk dat voor iedereen is. Black Bananas heeft kleding voor heren, vrouwen en kinderen. De mannencollectie wordt vooral gedragen door mannen die zichzelf durven te zijn en niet bang zijn om hun eigen stijl te dragen. De broeken en jeans van het hippe merk kunnen uitstekend gecombineerd worden met heren blouses, t-shirts, polo’s, hoodies, truien en vesten. Voor in de zomer zijn er ook korte broeken te koop van het merk. Naast de grote collectie herenkleding hebben ze ook een uitgebreide Black Bananas kids collecties. De Black Bananas kids heeft onder andere de welbekende trainingspakken. Zo kan je in dezelfde trainingsset lopen als je kind. Verder zijn er ook vooral hoodies, trouwen en T-shirts in de collectie. De vrouwencollectie is het kleinst, maar bevat vooral veel zachte modieuze hoodies in diverse stoere kleuren. Verder zijn er laatst ook de eerste Black Bananas jurken en broeken uitgekomen om de vrouwencollectie compleet te maken. 

Volgend artikel

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten