ZakelijkCross docking transport in Den Haag

Cross docking transport in Den Haag

In grote steden gaan steeds meer delen op slot voor dieselvoertuigen. Dit gebeurt allemaal tussen nu en 2025. Hierdoor wordt het voor leveranciers steeds lastiger om bij klanten te komen met hun wagens. Het is namelijk niet zo dat alle leveranciers ineens in 2025 zonder uitstoot kunnen rijden dus die zullen dan een probleem hebben.

Gelukkig is er dan Cross docking transport om je te hulp te schieten. Zij zorgen er namelijk voor dat alle leveringen nog gewoon door kunnen gaan, ook in de delen van de stad waar geen dieselvoertuigen mogen komen. Met Cross docking transport kunnen vervoerders namelijk 7 dagen per week, crossdocken voor verschillende leveringen in de regio Den Haag. Er wordt gebruik gemaakt van zero emissie transport en deze bedrijven werken efficiënt en groen. Met Cross docking transport kun jij tijd besparen en je wagenpark op een betere manier gebruiken.

Opslag in Den Haag

Je wagenpark praktischer gebruiken is natuurlijk heel belangrijk. Het is sowieso lastig om met een vrachtwagen te parkeren op vervelende plekken in de stad. Dit hoeft niet meer als je gebruik maakt van Cross docking transport. Daarbij is het ook mogelijk om voorraad in een opslag in Den Haag te plaatsen. Hierdoor kan het tijdstip worden aangepast waarop de voorraad geleverd moet worden en de bevoorrading frequentie verlaagd kan worden.

Als het tijdstip aangepast kan worden, is er ook de mogelijkheid om het beter te combineren met je eigen routes zonder dat het te laat afgeleverd wordt bij de klant. Met een opslag in Den Haag heb je vaak de mogelijkheid om te kiezen voor één pallet of voor een eigen Hub. Deze zijn beveiligd en je kunt er zelf 24/7 bij. Als je voor één pallet kiest, kun je hier niet zelf bij. Welke opslagmogelijkheden zijn er bij een opslag in Den Haag?

Opslagmogelijkheden

Meestal kost één pallet rond de €10,- per maand en heb je de keuze om hier eenmalig gebruik van te maken. Sommige bedrijven hanteren wel lange termijncontracten, dus bekijk dit goed. Als je dan gebruik maakt van een opslag in Den Haag worden de goederen hier bezorgd door de leverancier. De medewerkers van de opslag zorgen dat de goederen in de opslag terechtkomen. Het is overigens ook mogelijk om deze goederen in delen klaar te zetten of je kunt vragen of het bedrijf de goederen op locatie laat bezorgen. Dit kan vaak allemaal elektrisch, wat heel fijn is. Heb jij interesse in Cross docking transport?

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten