ZakelijkBedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Als je op zoek bent naar een leuke locatie voor bedrijfsuitjes, dan ben je bij De Tuinderij aan het juiste adres. Je kunt hier een uniek bedrijfsuitje organiseren, voor jong en oud. De activiteiten die je bij De Tuinderij kunt doen zijn zowel binnen- als buitenactiviteiten. Heb je de mogelijkheid om met alle werknemers naar de gemeente Westland te komen? Organiseer dan zeker een bedrijfsuitje bij De Tuinderij, want het zal voor iedereen een leuke dag worden. Welke activiteiten zullen er zoal plaatsvinden?

Activiteiten bij De Tuinderij

De activiteiten die je onder andere zal tegenkomen zijn Levend Tafelvoetbal, Plankgas door de Kas en Kever Tours. Ook zit er een workshop bij en kan je gaan Fiets-Suppen. Het zijn allemaal lachwekkende activiteiten die de werknemers waarschijnlijk dichter bij elkaar brengen. Voor het teamverband is een bedrijfsuitje bij De Tuinderij dus zeker een goed idee. Na afloop van alle activiteiten, is er ook een mogelijkheid om te lunchen te borrelen of zelfs te dineren. De Tuinderij biedt verschillende buffetten aan wat hartstikke gezellig is na een lange dag aan activiteiten. Naast bedrijfsuitjes, is dit overigens ook leuk voor teamuitjes. Wat is nog meer mogelijk bij detuinderij.nl?

Detuinderij.nl

Naast bedrijfsuitjes of teamuitjes organiseren bij detuinderij.nl, is het ook mogelijk om je verjaardag of jubileum te vieren of om een vrijgezellenfeest of zakelijke bijeenkomst te organseren. Hierbij heb je alle vrijheid om zelf een programma samen te stellen. Dit is mogelijk vanaf 20 tot 500 personen. Je hebt dan zelf de keuze in de activiteiten, het eten en ga zo maar door. Het hele uitje bepaal je (bijna) zelf. Of zijn er een aantal activiteiten die heel erg in de smaak vallen, zoals bijvoorbeeld een SolexTour?

SolexTour

Het is ook mogelijk om alleen een SolexTour te boeken, in combinatie met een rondvaart. Dit is bijvoorbeeld leuk voor mensen die wel van zo’n tour houden. Je gaat dan eerst 2 uur lang Solex rijden, en vervolgens 2 uur lang varen. Onderweg zitten er consumpties bij inbegrepen, en het is ook mogelijk om zelf wat mee te nemen. Na afloop van het evenement kan je bijvoorbeeld een buffet bijboeken, zodat je de dag gezellig met elkaar kan afsluiten. Er is echt van alles mogelijk bij detuinderij.nl. Wil je meer informatie over wat je hier allemaal kunt organiseren? Neem dan een kijkje op hun website, of neem nu contact met ze op om een bedrijfsuitje of een jubileum te organiseren!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten