Vrije TijdDe perfecte dag uit voor senioren, mama's en gamers – met Harry...

De perfecte dag uit voor senioren, mama’s en gamers – met Harry Kies!

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en een geweldige dag beleven? Dan ben je bij Harry Kies aan het goede adres! Of je nu op zoek bent naar ontspannen activiteiten voor senioren, leuke uitjes voor drukke mama’s of geweldige game-ervaringen voor gameliefhebbers, bij ons vind je het allemaal. Lees snel verder en ontdek wat wij voor jou in petto hebben.

Ontspannen activiteiten voor senioren

Speciaal voor senioren hebben we een scala aan ontspannende activiteiten. Zo kun je genieten van gezellige koffieochtenden en mooie wandelingen in de natuur. Deze activiteiten zijn ideaal om even tot rust te komen en tegelijkertijd andere leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Gezellige koffieochtenden en wandelingen

Onze koffieochtenden bieden een uitstekende gelegenheid om bij te praten met oude vrienden of om nieuwe mensen te leren kennen. Geniet van een lekker kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje terwijl je gezellig met anderen kletst. Daarnaast organiseren we regelmatig begeleide wandelingen in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Hier kun je in alle rust genieten van de prachtige omgeving en tegelijkertijd je conditie op peil houden. Senioren, Mama blog, Mama blog, wat een geweldige manier om een dagje uit te besteden!

Leuke uitjes voor drukke mama’s

Voor alle drukke mama’s die even willen ontsnappen aan de hectiek van het gezinsleven, hebben we een aantal fantastische uitjes samengesteld. Van verwenmomenten in de spa tot creatieve workshops, er is voor ieder wat wils.

Verwenmomenten en creatieve workshops

Gun jezelf een dagje ontspanning in een van de vele wellnesscentra die ons land rijk is. Laat je in de watten leggen met een massage, gezichtsbehandeling of geniet van de heerlijke sauna’s en baden. Ben je meer een creatief type? Dan zijn onze creatieve workshops zeker iets voor jou. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, keramiek, fotografie of bloemschikken. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een prachtig zelfgemaakt kunstwerk én een flinke dosis nieuwe energie.

Geweldige game-ervaringen voor gameliefhebbers

Ben jij een echte gamer en op zoek naar de ultieme game-ervaring? Ook dan ben je bij Harry Kies aan het juiste adres. We hebben de beste game-evenementen en -locaties voor je op een rijtje gezet.

De beste game-evenementen en -locaties

Ga de uitdaging aan tijdens een van de vele game-evenementen die door het hele land georganiseerd worden. Van e-sportstoernooien tot gamebeurzen, er is altijd wel iets gaande in de gamewereld. Bezoek daarnaast een van de vele game-locaties om je skills te trainen of gewoon voor een gezellig avondje gamen met vrienden. Denk aan gamecafés, arcadehallen en virtual reality-centra. Kortom, er is genoeg te beleven voor zowel de casual als de hardcore gamer!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten