FinancieelEen auto leasen regel je gewoon online

Een auto leasen regel je gewoon online

Heb jij, net als heel veel andere mensen, aan het begin van alle COVID-19 ellende je auto verkocht? Dat was een verstandige zet die ook nog eens veel geld heeft bespaard. Je hebt dan de afgelopen twee jaar geen kosten gehad aan onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen, etc. Maar nu de wereld weer van het slot gaat en je, waarschijnlijk, weer op kantoor en bij klanten wordt verwacht, heb je weer een auto nodig. Je kunt dan heel gemakkelijk een auto leasen voor een vast bedrag per maand. Of het nu gaat om zakelijk leasen of privé leasen gaat, je regelt het gewoon online.

Een auto leasen is zo geregeld

Oké, je zult even moeten bepalen welke auto het best bij jouw doel past. Maar heb je dat eenmaal helder, dan is een auto leasen zo geregeld. Je betaalt een vast bedrag per maand en je weet de komende tijd precies waar je aan toe bent. Kies je voor operational lease? Dan is alles bij de leaseprijs inbegrepen, alleen de brandstof niet. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud en pechhulp. Je kunt gewoon je kilometers maken en zo op bezoek gaan bij je klanten of bij je familie. Het kan allemaal!

Waarom zou je gaan voor een leaseauto?

Veel mensen kiezen voor een leaseauto voor het gemak. Niet alleen is een auto leasen zo geregeld, je weet ook, gedurende de hele looptijd, precies waar je aan toe bent. Moet er onderhoud worden uitgevoerd? Dan heb je daar, met de vaste prijs per maand, al voor betaald. Je sluit een leaseovereenkomst af voor een bepaalde periode en een bepaald aantal kilometers op jaarbasis. Merk je dat je meer kilometers maakt? Dan is het slim om deze voorwaarde aan te passen. Zo heb je ook geen verrassingen achteraf. Je hebt, wanneer je een auto leasen gaat, ook geen enorm kapitaal nodig om toch in een nieuwe auto te kunnen rijden. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Een leaseauto is gewoon jouw auto

Jij rijdt in deze auto en je hoeft deze niet te delen met een ander. Wil je dat je partner er ook in kan rijden? Check dan de leaseovereenkomst of voeg dit toe. Een leaseauto kan heel goed dienst doen als primaire auto in een gezin. Even de kinderen naar de sportclub brengen en daarna door naar je (schoon) ouders? Geen probleem. Wil je de auto alleen zakelijk gebruiken? Zorg dan voor een goede kilometerregistratie.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten