AlgemeenEen paasmand gevuld met heerlijke paaschocolade voor hardwerkend personeel

Een paasmand gevuld met heerlijke paaschocolade voor hardwerkend personeel

Pasen staat over enkele weken voor de deur en je vraagt je zeker af wat je aan jouw hardwerkend personeel moet geven als presentje? Dat je denkt aan het geven van een presentje aan jouw personeel is al een goed begin. Maar het antwoord op de vraag “wat moet ik geven?” kan best wel moeilijk te vinden zijn. Geen nood, hier volgen enkele ideeën van presentjes die je kan geven aan de mensen met wie je samenwerkt. 

Chocolade in verschillende vormen

Paaschocolade kun je tegenwoordig in verschillende vormen en smaken vinden in elke supermarkt. Het is normaal dat alle winkelmandjes tijdens Pasen goed gevuld zijn met zakjes heerlijke kleine paaseitjes. Zoals je weet zijn de mensen erg creatief als het om promotie en marketing gaat. Het is nu ook mogelijk om jouw eigen gepersonaliseerde paaschocolade te laten maken. Heb je ooit een eetbare puzzel gezien? Je kan voor jouw personeel een paas chocopuzzel, gemaakt van heerlijke chocolade die ook nog supermooi is verpakt, online bestellen. Weet je wat het nog spannender maakt? Je kan de puzzel laten maken in de vorm van jouw bedrijfslogo. Het zou een leuke activiteit kunnen worden aan het werk om voor het eten de puzzel eerst in elkaar te zetten. De paaseitjes kan je laten maken in elk gewenste kleur. Niet alleen de verpakking, maar ook de inhoud kan je naar wens laten maken. Het is echt geen tijd om de paassfeer te bederven.

Goed gevulde paasmand

Het is ook mogelijk om een paasmand gevuld met lekkere chocolade te geven aan jouw personeel. In zo'n paasmand hoef je niet alleen chocolade te stoppen, maar ook de heerlijk paasstol hoort erbij. Een paasmand kan je vullen naar wens. Er zijn verschillende soorten paasmandjes te verkrijgen die heel mooi gedecoreerd zijn. Een rieten mandje gevuld met papieren gras en mooie paaseitjes geven een prettig paasgevoel. Elke werknemer zal met Pasen heel verrast zijn met zo'n paasmand.

Extra promotie voor het bedrijf

Pasen geeft je de gelegenheid om meteen een beetje reclame voor jouw bedrijf te maken. Als je het paasmandje dat naar verschillende huizen gaat, vult met paaschocolade verpakt in de kleuren van jouw bedrijfslogo heb je al wat reclame gemaakt. In feite zou je geen enkele gelegenheid moeten missen om jouw bedrijf te promoten en jouw personeel blij te maken. Bestel dus nu jouw paasmandjes.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten