WonenEPDM, voor nieuwbouw of renovatie van je dak

EPDM, voor nieuwbouw of renovatie van je dak

Als je EPDM op je dak wil leggen, dan gaat dit heel gemakkelijk. Er zijn namelijk handige EPDM dakpakketten waarbij alles bijgeleverd wordt zodat je zelf gemakkelijk EPDM kunt leggen. Alles zit erbij, de EPDM op maat, lijm en kit, en het spul maakt je dak volledig waterdicht. Daarbij is het allemaal van duurzame materialen gemaakt, wat niet geheel onbelangrijk is. Je kunt zo’n pakket gemakkelijk online bestellen, maar dan moet je wel de afmetingen weten. Ook moet je bepalen of de dakbedekking 1,00mm dik moet zijn, of 1,30mm. Voordat je dit kunt gaan bestellen, is het wellicht handig om hieronder de voordelen van dit product te lezen.

De voordelen van EPDM

Als je EPDM dakbedekking gebruikt, brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Allereerst gaat het minstens 50 jaar mee, dus je kunt er lang van genieten. Daarbij hoef je niet zelf te knippen als je het op maat bestelt. Ook kun je dit op de dakbedekking leggen die er al ligt, is het recyclebaar en is het ook onderhoudsvriendelijk. Je kunt het overigens gebruiken voor nieuwbouw, maar ook voor de renovatie van een dak. Omdat het helemaal op maat wordt gemaakt, kun je het vaak gemakkelijk zelf leggen. Als je er toch niet uitkomt, kun je altijd contact opnemen met de desbetreffende webshop. De medewerkers staan je graag te hulp zodat je dit op de juiste manier kunt leggen. Wil je EPDM dakbedekking op maat bestellen?

EPDM dakbedekking op maat

Nu je de voordelen van EPDM dakbedekking op maat kent, kun je gaan beginnen met bestellen. Zoals hierboven al genoemd moet je de afmetingen goed weten, alsook de gewenste dikte. Zodra je dit hebt ingevuld en de bestelling hebt geplaatst, gaat het bedrijf voor je aan de slag om de EPDM dakbedekking op maat te maken. Binnen een aantal dagen wordt dit bij je aan huis geleverd, zodat je kunt gaan beginnen met klussen. Je kunt overigens ook kiezen om er een hemelwaterafvoer bij te bestellen, mocht dit nodig zijn. Bij vele webshops wordt de bestelling gratis verzonden. Ook voor andere accessoires voor je dak kun je vaak terecht bij zo’n webshop. Heb je bijvoorbeeld een lijmpistool nodig, of een aandrukroller? Geen probleem, dit kun je allemaal online bestellen! Ben jij eruit en ga je EPDM dakbedekking op maat bestellen, zodat je hier minstens 50 jaar van kunt genieten? Plaats dan nu je bestelling!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten