Vrije TijdIn de nacht vissen met de beste hengel

In de nacht vissen met de beste hengel

Vissen in de nacht kan een uitdaging zijn, maar het kan ook erg leuk zijn. Er zijn enkele dingen die u kunt doen om uw kansen op succes te vergroten. Gebruik eerst helderder kunstaas of aas zodat de vissen ze gemakkelijk kunnen zien. Ten tweede, wees niet bang om wat meer aas te gebruiken dan je normaal zou doen gedurende de dag. Het extra aas zal helpen om meer vissen naar je lijn te lokken.

'S Nachts vissen kan uitdagender zijn dan overdag, maar ook leuker

'S Nachts vissen kan uitdagender zijn dan overdag, maar ook leuker. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je kansen op succes te vergroten. Gebruik eerst helder kunstaas of aas zodat vissen het in het donkere water kunnen zien. Ten tweede, vis waar er een soort lichtbron is, zoals onder een dok of in de buurt van straatverlichting. Tot slot, wees geduldig en geef jezelf de tijd om te wennen aan het vissen bij weinig licht. Met een beetje oefening vang je de hele nacht vis!

Om de kans op succes te vergroten

Met een beetmelders kom je al snel heel ver. De naam zegt het eigenlijk al, je krijgt een melding wanneer je beet hebt en dit is de perfecte manier om geen enkele vis mis te lopen.

Gebruik helderder kunstaas of aas zodat vissen ze gemakkelijk kunnen zien

Als je 's nachts gaat vissen, is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen kunstaas of aas gebruiken dat helder genoeg is zodat vissen het gemakkelijk kunnen zien. Je wilt dat ze je kunstaas van een afstand kunnen zien, zodat ze de tijd hebben om naar je toe te zwemmen en een hap te nemen. Felgekleurd kunstaas is hier meestal het beste voor, maar je kunt ook kunstaas vinden dat oplicht of gloeit in het donker. Bij een hengelsport winkel is het mogelijk om aas te kopen in allerlei soorten.

 Wees niet bang om wat extra aas te gebruiken

'S Nachts vissen kan een beetje ontmoedigend zijn, maar laat dat je er niet van weerhouden om het te proberen! Er zijn tal van tips en trucs om de ervaring aangenamer te maken. Probeer om te beginnen een beetje extra aas te gebruiken. Dit zal helpen om vissen naar je lijn te lokken. Een andere tip is om felgekleurd kunstaas of kunstlicht te gebruiken. Deze zullen je helpen de vissen in het water te zien en het gemakkelijker maken om ze binnen te halen!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten