Vrije Tijd3x originele DIY projecten

3x originele DIY projecten

Nu de donkere maanden van het jaar zijn aangebroken en we onszelf weer meer terugtrekken naar binnen kunnen we deze periode goed gebruiken om een nieuw do-it-yourself project te starten. Misschien heb je wel ideeën om een meubelstuk zelf te maken of knap je graag je buitenruimte op om er volgend jaar weer optimaal van te kunnen genieten. Je kunt het project zo groot of klein aanpakken als je zelf wilt. Zo maakt het helemaal niet uit of je nu al een ervaren klusser bent of toch meer twee linkerhanden hebt. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw project? Dan lees je hier meer over drie projecten die je dit jaar nog kunt beginnen.

 

Meer ruimte in huis

Nu het steeds eerder donker wordt en je binnenhuis de lampen al vroeg aan moet zetten, kunnen de ruimtes in huis wat kleiner aanvoelen dan in de zomermaanden. Hierdoor kun je benauwd en onrustig gevoel krijgen, vooral wanneer je veel tijd in je huis doorbrengt. Door een paar eenvoudige aanpassingen kunnen ruimtes al snel een ruimtelijkere uitstraling krijgen. Zo is de hal vaak een kleine ruimte en met dikke winterjassen aan de kapstok kan het vrij krap worden. Met een zwarte steigerbuis als kapstok kun je extra ruimte creëren om alle winteraccessoires op te bergen. Door een steigerbuis horizontaal op te hangen en te voorzien van hangers en haakjes heb je genoeg ruimte om jassen op te hangen. Een steigerbuis bij Steigerbuisstunter.nl biedt de ideale oplossing. Ga de hoogte in door de buis te combineren met een aantal wandplanken om alle winteraccessoires op te bergen en je zult zien dat de hal een stuk opgeruimder en ruimtelijker oogt.

 

Uniek meubelstuk

Een van de meubels met een prominente plek in huis en waar je veel tegenaan kijkt, is het tv-meubel. Tv-meubels komen in allerlei verschillende kant-en-klare soorten en maten, maar nog leuker is het om het meubelstuk zelf te maken. Zo kun je helemaal zelf de uitstraling en functie van het tv-meubel kiezen. Gebruik het bijvoorbeeld niet alleen als standplaats voor de televisie, maar ook als opbergruimte voor je muziekinstallatie, oude videobanden en Cd’s. Match ‘m bij je salontafel of kies juist voor een uniek ontwerp dat de show steelt in huis.

 

Eigen tuinhuis

Kun jij jezelf wel een professionele klusser noemen en heb je zin om de handen flink uit de mouwen te steken, dan kun je aan de slag met de bouw van een eigen tuinhuis. Een tuinhuis met niet alleen voldoende opbergruimte, maar ook met een fijne plek om te relaxen bij een haardje met een goed boek of je favoriete drankje.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten