WonenMaak je woonkamer en terras klaar voor de lente

Maak je woonkamer en terras klaar voor de lente

De tafelzeilen van www.hiptafelzeil.nl bevatten verschillende prints en patronen. Het is leuk om je tafelzeil aan te passen en mee te bewegen met de lente. De donkere en grauwere kleuren maken plaats voor vrolijke en lichtere kleuren. Het tafelzeil is een echte sfeermaker in huis en geeft je interieur een vrolijke uitstraling tijdens de lente.
 

Tafelzeil voor in de lente

In de lentemaanden is het leuk om vrolijke en heldere kleuren in je interieur terug te laten komen. De kleuren wit, oranje, geel, roze en groen komen veelvoudig terug in dit seizoen en fleuren je woonkamer op.
 

Verschillende prints voor in de lente

Bloemen en planten

Bamboe, palmbladeren en andere plantensoorten waarin ook vlinders, libellen en vogels worden afgebeeld zijn in trek dit seizoen. 

Strepen en stippen

Het  vintage polkadot zeil geeft een sfeervolle en warme uitstraling. Het polkadot tafelzeil is ook in sobere kleuren, warme kleuren en effen tinten verkrijgbaar waardoor je niet altijd voor knallende kleuren hoeft te kiezen. Ook is er een tafelzeil met dikke lijnen, dunne streepjes en met gekleurde strepen. 

Gewoven linnen 

Een gewoven linnen tafelzeil is fleurig met een zichtbare structuur. Het materiaal voelt aan als een tafelkleed en geeft een sfeervolle en warme uitstraling.

Tafelzeil voor buiten

Het tafelzeil gemaakt van schuimvinyl en polyester is geschikt voor buiten gebruik en is toepasbaar op verschillende formaten tafel. Er zijn verschillende soorten tafelzeilen voor buiten om zo ook je terras gezellig aan te kleden. Hieronder lees je de verschillende opties:

Vinyl tafelkleed

Het vinyl tafelkleed doet niet onder voor een kanten tafelkleed en kleed je tuintafel of picknicktafel mooi af. 

Waterdicht tafelkleed

Ook zijn er waterdichte tafelkleden en tafelzeilen met leuke printjes die je gemakkelijk op je tafel kunt leggen en doordat ze zwaar zijn niet snel weg zullen waaien.

Plastic tafelkleed

Plastic tafelkleed beschermt je tafel tegen morsen en krassen en zijn waterdicht. Het is dus zeer geschikt om buiten op je terras te gebruiken. Met tafelklemmetjes kan je eventueel je tafelkleed bevestigen aan de tafel zodat deze niet wegwaait. 

Voor eenmalig gebruik

Ook is er een tafelzeil voor eenmalig gebruik, handig voor als je gaat picknicken of als je een feestje houdt in de achtertuin. Vaak zijn deze eenmalige tafelzeilen gemaakt van papier.

Zware tafelzeilen

Het foam tafelkleed is een dik schuimen tafelkleed en zal daarom niet snel wegwaaien.
 

Tafelzeil en tafelkleed voor buiten op formaat

Het tafelzeil en tafelkleed wordt veelvoudig gebruikt op vierkante tafels. Maar het is ook zeker geschikt voor ronde en ovale tafels.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten