Vrije TijdMet deze cadeautjes zit je altijd goed

Met deze cadeautjes zit je altijd goed

Je kent het wel, die verjaardag van jouw vriend, vriendin, nichtje of collega komt eraan en je hebt werkelijk geen idee wat voor cadeau je moet geven. Je weet wel waar de jarige van houdt, maar hoe kies je daar nu een leuk cadeau bij uit? Het uitkiezen van een cadeau kan lastig zijn, vooral als je de jarige niet goed kent of wanneer hij alles al lijkt te hebben. Toch zijn er een aantal categorieën waarmee je de plank eigenlijk nooit mis kunt slaan. Iedereen vindt dit leuk om te krijgen, er is genoeg keuze en de cadeautjes binnen deze categorieën zijn leuk om te geven. Benieuwd welke categorieën dit zijn? Lees dan verder.

 

Voor in huis

Allerlei spullen voor in huis zijn altijd goed als cadeau. Bedenk voor welke ruimte de jarige wel eens een accessoire nodig kan hebben. Is de woonkamer bijvoorbeeld net verbouwd of is de jarige net naar zijn eerste eigen appartement verhuisd? Met een behangpaneel kun je de muur mooi opvrolijken zonder dat je deze perse moet verven of behangen. Daarnaast is een wandrek of nieuwe klok voor aan de muur altijd goed, maar ook een kaarsenstandaard met fijne geurkaarsen of geurstokjes. Ben je niet helemaal zeker van de woonstijl van de jarige, dan kun je ook interieurboeken of magazines cadeau doen waaruit de jarige zelf inspiratie kan halen.

 

Voor de Bourgondiër

Cadeautjes die met eten of drinken te maken hebben, wie houdt daar nu niet van? Houdt de jarige  wel van die lange zomeravonden waarbij de hele vriendengroep wordt uitgenodigd voor een hapje eten en drinken? Ga dan voor bijvoorbeeld een nieuwe barbecue of bijpassende accessoires zoals handschoenen of een leuk schort. Andere cadeautjes die je goed kunt gebruiken in de keuken binnen zijn bijvoorbeeld een goede fles wijn met bijpassende wijnglazen, een wijnrek, peper- en zoutstel, theeset met verschillende smaken thee of een poffertjespan.

 

Voor aan de voetjes

Welk seizoen het ook is en wat voor weer daarbij komt kijken maakt niet uit, iets voor aan de voetjes is altijd een goed idee. Je kunt natuurlijk voor eenvoudige sokken gaan, maar je mag ook heus wat groter uitpakken. Staan de feestdagen voor de deur, dan zit je sowieso goed met een paar fijne pantoffels of kerstsokken. Ook sokken met gekke prints zijn leuk om te geven en met kwalitatief goede sokken, zoals Tommy Hilfiger sokken, steelt de jarige niet alleen de show maar heeft hij hier ook nog eens lange tijd plezier van.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten