Vrije TijdGeef uw huis een makeover!

Geef uw huis een makeover!

Als u uw huis een frisse uitstraling wilt geven, is het vervangen van verlichtingsarmaturen een van de gemakkelijkste veranderingen die u kunt aanbrengen. Het is een relatief goedkope oplossing maar kan een dramatisch effect hebben. Begin met het vervangen van de verlichting bij de ingang, de kroonluchter in de eetkamer en de verlichting in de badkamer. Voor uw plafonds kunt u overwegen om uw oude, saaie inbouwarmaturen te vervangen door een nieuwe vorm lamp. Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp industrieel of zelfs industriële spots! Dit zijn slechts een paar van de eenvoudige veranderingen die u kunt aanbrengen om uw huis te moderniseren. Wilt u meer leren over een home makeover? Lees dan deze blog! 

Meubels aanpakken 

Om uw kasten een nieuwe look te geven zonder te schilderen, kunt u overwegen om de hardware te veranderen. Een goede manier om uw kasten bij te werken is door de knoppen of handgrepen op uw kasten te vervangen. Het veranderen van uw binnendeuren is een ander goedkoop maar krachtig make-over idee. Ook het veranderen van het behang in uw kamer zal direct het hele uiterlijk van de kamer veranderen. Hoewel het duur kan zijn, is het een geweldige manier om uw huis op te frissen en een massamarkt aan te spreken.

Verfen

U kunt elke kamer er meer uitnodigend uit te zien door het veranderen van de kleur van de muren. Als u een gedateerde verf baan op uw muren, kunt u gemakkelijk veranderen ze naar een lichtere tint. Dit zal de hele kamer updaten. U kunt ook de hardware op uw deuren te vervangen om de nieuwe kleur van de muren te passen. Voor minder dan 5 euro per liter, kunt u de binnenmuren hebben getransformeerd. Vergeet niet over de ramen en de deuren.

Het verven van uw kasten is een voor de hand liggende keuze, maar het is ook een goed idee om de hardware op uw kasten te vervangen. Als je toch bezig bent, overweeg dan om de hardware op je kasten te vervangen. Het zal u helpen om het uiterlijk van de keuken te updaten. Als u de hardware wilt veranderen, probeer dan de hardware op één kastdeur te vervangen. Dit zal u helpen om uw serveer stukken en glaswerk in de kast te markeren.

Het toevoegen van accentkleuren aan uw kamers is een andere gemakkelijke verandering om uw huis een frisse uitstraling te geven. U kunt accentkleuren gebruiken om wat plezier aan de kamer toe te voegen. U kunt zelfs een paar foto's ophangen om een centraal punt te creëren. Deze eenvoudige, maar effectieve verandering zal een dramatisch effect hebben op de uitstraling van elke kamer. Dit is de makkelijkste manier om een saaie kamer om te toveren in een levendige kamer. Vergeet niet om de muur te verven en zorg ervoor dat het er goed uitziet.

Verf de vloer. Tegels in een gedateerd huis zijn vaak lelijk, dus verf de vloeren. Het gebruik van sjablonen om de vloer te versieren is een goede manier om de hele kamer er anders uit te laten zien. Als je twijfelt over het verven van je vloer, bekijk dan een doe-het-zelf-video online en leer hoe je stencils gebruikt. U kunt ook nieuwe verlichtingsarmaturen installeren. Je kunt timers gebruiken om je lichten aan en uit te doen.

Conclusie 

Als je niet zeker weet welke van de drie veranderingen je moet aanbrengen, begin dan met het verwijderen van de oude. Een nieuw armatuur kan persoonlijkheid toevoegen aan uw huis, maar het moet uw budget niet breken. U kunt ook de hardware vervangen. Dit zal u geld besparen op verf en de nieuwe armaturen. Als u echter niet zeker weet wat u met uw nieuwe lamp moet doen, vraag dan een binnenhuisarchitect om u te helpen de juiste te kiezen.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten