Vrije TijdDe seks aangenamer maken

De seks aangenamer maken

Voor ons allemaal komt er een punt in ons leven dat we seks gaan hebben. Seks is iets natuurlijks, maar soms is seks ook lastig. Je weet niet precies wat je fijn vind en hoe je het aangenamer zal kunnen maken. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop jij de seks voor jezelf en voor je partner aangenamer kan maken, zonder hier veel in te investeren. Sommige mensen denken dat het veel moeite kost om je seks te verbeteren. Eigenlijk valt dit allemaal best wel mee.

Glijmiddel

Glijmiddel kopen kan al een hele hoop oplossen. Glijmiddel is bedoeld om de seks aangenamer te maken. Veel mensen denken dat glijmiddel kopen alleen bedoeld is om de vrouw nat te maken. Dit is niet waar. Met glijmiddel zal je de hele seks aangenamer kunnen maken. Ook voor de man werkt glijmiddel stimulerend. Sommige glijmiddel heeft zelfs een tintelend effect. Al dit soort dingen kunnen helpen om de seks nog net dat stukje beter te maken.

Wanneer je glijmiddel kopen op internet opzoekt, kun je de glijmiddel gewoon bestellen. Tegenwoordig hoef je er niet meer voor naar de winkel. Glijmiddel met smaak is ook een optie als iemand niet van de smaak van latex houdt. Door glijmiddel met smaak te gebruiken kan de orale seks ineens een stuk aangenamer worden. Dit zijn allemaal kleine dingen waar je naar zal kunnen kijken samen met je partner.

Blinddoek

Naast de glijmiddel met smaak, kun je ook kiezen voor een blinddoek. Door gebruik te maken van een blinddoek, zal de persoon meer moeten focussen op zijn of haar gevoel. Een zintuig is op dat moment uitgeschakeld, waardoor de andere zintuigen heftiger zullen reageren. Hierdoor kan een blinddoek een erg goede manier zijn om de seks wat aangenamer te maken. Iemand kan hier erg heftig op reageren of wat licht. Maar een reactie zal je altijd uitlokken met een blinddoek.

Een blinddoek zal net als glijmiddel niet al te duur zijn. Hierdoor kun je er makkelijk in investeren. Je hoeft er niet honderden euro’s voor uit te trekken om de seks net dat kleine setje te geven. Je zorgt ervoor dat je het zelf aangenamer krijgt, maar je partner ook. Jullie kunnen samen gaan ontdekken en bekijken wat jullie fijn vinden. Voor ieder stel zal dit anders kunnen zijn. Het is wel belangrijk dat jullie elkaar grenzen zullen respecteren en dat jullie hier niet overheen zullen gaan. Anders is dit niet het juiste moment in de relatie om dit soort dingen uit te proberen.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten