AlgemeenTips voor het vinden van een goed jubileum cadeau

Tips voor het vinden van een goed jubileum cadeau

Steeds meer mensen vinden het lastig om een goed cadeautje te vinden. Niet alleen voor verjaardagen, maar ook voor jubileums wordt het voor de meeste mensen steeds moeilijker om iets unieks te vinden. Je wilt immers niet iedere keer aankomen met hetzelfde (saaie) cadeau. Om je een beetje op weg te helpen, vindt je in dit artikel drie fantastische cadeautips voor verschillende jubileums. Wat dacht je bijvoorbeeld van champagne met eigen etiket?

Bloemen

Veel mensen denken dat bloemen behoren tot de saaie cadeaus, maar niets is minder waar. Bloemen zijn nog altijd razend populair, en dat is onder andere te danken aan de diversiteit. Je hebt immers honderden verschillende bloemen, waardoor je bijna nooit twee keer hetzelfde boeket krijgt. Wil je zeker weten dat jouw boeket uniek blijft? Vermijd dan populaire bloemen zoals rozen en tulpen. Kies in plaats daarvan voor anjers of gerbera's. Voor een jubileum cadeau is het ook leuk om de bloemen te personaliseren. Is het een feestje voor iemand die bijvoorbeeld al 20 jaar ergens werkt? Dan zorg je natuurlijk voor bloemen in de kleuren van het bedrijfslogo.

Champagne met eigen etiket

Het is feest, dus de champagne mag op tafel! Een écht uniek jubileum cadeau moet je natuurlijk personaliseren en dat kan heel goed bij flessen. Je verandert simpelweg het etiket van de fles en zet daar iets leuks voor in de plaats. Een mooie foto of persoonlijke tekst bijvoorbeeld. Maak je geen zorgen, want dit is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Champagne met eigen etiket kun je namelijk snel en gemakkelijk online maken. Het enige wat je hoeft te doen is online een etiket ontwerpen, een fles champagne kiezen en deze vervolgens bestellen. Het is niet alleen een uniek cadeau, maar ook het perfecte begin van het feestje!

Chocolade

Iedereen houdt van chocolade: juist daarom is het zo'n goed jubileum cadeau. Chocolade is verkrijgbaar in een heleboel verschillende smaken én soorten. Hierdoor kun je altijd een chocolaatje vinden dat goed bij de gelegenheid past. Ben je op zoek naar een cadeautje voor een huwelijksjubileum? Kies dan bijvoorbeeld voor een hart gemaakt van chocolade. Ben je op zoek naar een klein presentje? Dan kies je voor een doosje luxe bonbons. Wil je groots uitpakken? Dan kun je chocolade natuurlijk ook goed combineren met bijvoorbeeld de champagne met eigen etiket. Dan heb je niet alleen het meest unieke, maar ook het lekkerste jubileum cadeau.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten