LifestyleDe leukste uitjes met het gezin

De leukste uitjes met het gezin

Jullie hebben alles al geprobeerd. Bowlen, karten, schilderen, wandelen, naar het strand en ga zo maar door. De kids vonden het wel prima, maar niet geweldig. Ook je partner was niet razend enthousiast. Jij probeert elke keer maar weer met iets nieuws en geweldigs te komen. Elke keer weer een teleurstelling als het niet perfect uitpakt, en je bent een beetje uitgeput qua ideeën. Nou, vandaag is je geluksdag, wij hebben namelijk in deze blog de beste uitjes met je gezin op een rijtje gezet. Zoek niet verder, want hier vind je ze allemaal. 

Axe throwing

Breng je weer terug naar de middeleeuwen en de tijd van vikingen. Echte stoere mannen en vrouwen gooien met bijlen. Axe throwing is enorm leuk en voor elke leeftijd. Pas wel een beetje op, het kan zijn dat hij terug komt kaatsen. Echter hoef je je hier geen zorgen over te maken, dit gebeurt alleen als je écht heel hard gooit én op de verkeerde plek. Dit zal de meeste mensen niet overkomen dus. Ga even oefenen en doe vervolgens een wedstrijdje, het is echt heel leuk. Probeer de bijl zo dicht mogelijk bij de roos te gooien. Dit is van oorsprong een sport die werd gehouden onder houthakkers, maar oudere volkeren deden dit ook al. Voordat je begint zullen instructeurs je het enigszins leren en wat veiligheidsinstructies geven. Axe throwing doe je op een veilige en leuke manier bij www.funvillage.nl

Poldersport

Poldersport is echt iets typisch Nederlands. Haal je oude kleding maar uit de kast, want jullie gaan allemaal vies en nat worden. Je legt allemaal soorten parcours af. Over de sloot, door de sloot, over de modder, door de modder; je krijgt het allemaal te verduren. Dit schept wel gelijk een band; jullie worden allemaal vies. Probeer de snelste tijd af te leggen en het parcours te voltooien met de meeste souplesse, dan ben je de echte winnaar van de familie. 

Escape room

Een escape room is een echte ‘bonding-experience’. Je gaat samen de moeilijkste problemen oplossen om jullie een weg te banen uit de kamers binnen de tijd. Erg lastig, maar doordat je moet samenwerken word je geforceerd naar elkaar te luisteren. Dit werkt zo verbindend juist omdat dit moet en omdat jullie allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Je hebt één doel; samen winnen. Er is niks mooiers dan dat en het kan zeer spannend zijn. 

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten