LifestyleEen kinderfeestje bij Adventure City

Een kinderfeestje bij Adventure City

Kinderfeestjes organiseren moet elk jaar één keer gebeuren, en als je meerdere kinderen hebt nog meer dan dat. Het is elke keer misschien weer lastig. Wat gaan jullie doen, met wie, hoeveel gaat dat kosten, wanneer doen we dat, moeten we er bij zijn? Je hoeft hier gelukkig allemaal niet meer over na te denken, want je geeft een kinderfeestje klimmen gewoon bij Adventure City vanaf nu. Mocht je dit eens willen uitproberen of ben je nieuwsgierig geworden naar wat dit allemaal precies inhoudt? Lees dan vooral verder zodat je de juiste keuze zult maken.

Wat kun je bij ons doen?

Bij Adventure City, het grootste adventure park van Nederland, bieden wij alles aan wat te maken heeft met avontuur. Elk kind kan lekker kind zijn, en ouders kunnen toekijken hoe hun kind of kinderen de tijd van zijn of haar leven heeft. Wij hebben meerdere klimparcours op verschillende hoogtes. Ook voor de kinderen die het eng vinden, hebben wij een parcours op 1 meter hoogte. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast kun je bij ons van grote hoogtes springen, trampoline springen en op een klimwand klauteren. Genoeg om een middag zoet te zijn dus! 

Kinderfeestje

Het kinderfeestje voor één of meerdere van je kinderen kunnen wij geheel verzorgen. Het enige wat jij hoeft te doen is ze brengen, achterover te leunen als ze bezig zijn en vervolgens weer ophalen. Wij regelen alles. Van tevoren beginnen we met een veiligheidsinstructie. Van belang is dat iedereen even goed oplet, maar bij de verhalen van onze instructeurs hangen ze aan hun lippen. Daarna kunnen ze gaan klimmen, stapje voor stapje indien nodig. Na afloop kunnen wij snacks, patat, snoep, chips, limonade en andere hapjes en drankjes verzorgen als jullie dat willen. Zo hoef je écht niets meer te regelen.

Voor wie?

Voor jong en oud bieden wij vaste arrangementen en losse tickets aan. Deze arrangementen worden aangeduid met namen als ‘Brulaap kinderfeestje’ of ‘Chimpansee kinderfeestje’. De pakketten zijn te zien op de site en wat er bij inbegrepen zit kan ook worden gelezen. Het klimmen is echt voor elke leeftijd leuk en interessant. Voor sommige pakketten wordt er aangeraden dat een ouder mee gaat klimmen om de kinderen wat gerust te stellen en zelfvertrouwen te geven, maar het is niet verplicht. Er moet wel ten minste een begeleider aanwezig zijn, al is dit op de grond. Het geeft al genoeg plezier om de kids bezig te zien zijn!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten