ZakelijkDe verschillen tussen epson printers 

De verschillen tussen epson printers 

Wanneer je op zoek bent naar een printer zul je op een aantal dingen moeten letten. Er zijn een hoop verschillende merken die printers verkopen, maar ook een hoop verschillende modellen. Eén van de meest bekende merken als het gaat om printers is Epson. Als je een Epson printer wilt kopen heb je dan ook een grote variatie om uit te kiezen. De printers verschillen op een aantal aspecten. Wat deze aspecten zijn kun je in dit artikel te weten komen. Zo kun jij straks een overwogen keuze maken als het gaat om het aanschaffen van een printer.

 

3 verschillende modellen van Epson

Als het gaat om printers van Epson zijn er drie modellen die het meest worden geproduceerd. Het eerste model is de expression. Dit is een inkjet type printer die voornamelijk wordt gebruikt voor bij mensen thuis. Het expression model is de kleinste van de drie en print 11 pagina’s per minuut. Daarnaast heb je het workforce model dat wel 18 pagina’s per minuut print. Ook deze printer werkt op inkjet, net zoals de expression variant. Dit is de grootste van de drie modellen en deze printer wordt dan ook voornamelijk op kantoor gebruikt. Het laatste model is de tussenvariant, genaamd Ecotank. De ecotank printer is zowel te gebruiken op kantoor en bij je thuis. De printer print 13 pagina’s per minuut en is ook hierin de tussenweg. Wanneer je op zoek bent naar een Epson printer zul je vaak duidelijk weten voor in welke situatie je de printer wilt gaan gebruiken en hoeveel je eraan kwijt wilt zijn.

 

Verschillende soorten inkt

Naast dat je gaat kijken naar wat voor printer je het beste aan kunt schaffen op basis van grootte en snelheid zijn er ook nog wat andere dingen waar je op moet letten. Vandaag de dag worden er eigenlijk alleen nog maar kleurenprinters gebruikt. Je zult dan ook een 

epson 603xl multipack kunnen kopen om je printer goed aan te vullen. Wel is het goed om te weten dat de epson inkt erg van elkaar kan verschillen. Niet alleen zijn de kleuren anders, maar ook de dikte van de inkte zal onderling verschillen. De inktcartridge kan zowel 16 zijn als andere waardes. De prijzen verschillen hier onderling relatief veel. Daarom is het aan te raden voor je de printer koopt ook goed naar andere factoren te kijken. Deze kunnen namelijk de keuze van het model printer beïnvloeden.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten