ZakelijkEen kerstpakket BBQ is een origineel idee!

Een kerstpakket BBQ is een origineel idee!

Toegegeven, je denkt bij een kerstpakket niet direct aan de BBQ. Maar een kerstpakket BBQ is eigenlijk een heel goed idee. Steeds meer mensen hebben het barbecueën ontdekt en ze gaan daar ook in de winter graag mee door. Je kunt nu zelfs je complete kerstdiner bereiden op de barbecue. En dus is een kerstpakket BBQ ook echt een goed idee. Je geeft je medewerkers dan een kerstpakket compleet met barbecue. Kun je je voorstellen hoe verbaasd zij zullen zijn? Een ander voordeel van een kerstpakket BBQ is dat dit geschikt is voor al je medewerkers.

Wat zit er in een kerstpakket BBQ?

Het is bijna niet op te noemen wat er allemaal in een kerstpakket BBQ te vinden is. Het gaat hier om een enorm pakket met maar liefst 33 items! Je kunt in ieder geval rekenen op alles dat je nodig hebt om te kunnen barbecueën. Denk dan (dus) aan een barbecue, maar ook aan aanmaakblokjes en utensils om de barbecue mee te bedienen. Een driedelige BBQ-gereedschapsset en natuurlijk lange lucifers om de briketten (ook bijgeleverd!) te kunnen aansteken. Je medewerkers vinden in dit pakket ook allerlei heerlijke dingen om te eten en te drinken. Willen ze een kerstdiner bereiden op de barbecue? Dan hoeven ze alleen nog maar vlees, vis en/of groenten te kopen. Verder is alles aanwezig.

Wil je een alcoholvrij kerstpakket?

Ook die mogelijkheden zijn er zeker. Wanneer je vooral mensen in dienst hebt die, vanwege overtuiging of andere redenen, geen alcohol gebruiken, dan is het wel zo fijn als je ze niet confronteert met een pakket "vol" alcohol. Er zijn dan voldoende mooie pakketten om uit te kiezen, maar je kunt er, natuurlijk, ook voor kiezen om zelf een mooi alcoholvrij pakket samen te stellen. Voor inspiratie kun je op de site kijken. Je zult versteld staan van alle mogelijkheden!

Lees de tips online!

Ieder jaar maakt Makro weer een lijstje met daarin de top 5 kerstpakketten. Dit lijsje is goed voor de inspiratie die je nu, zo eind augustus, wel heel goed kunt gebruiken. Je hoofd staat nu nog helemaal niet naar de kerst, maar het is wel zaak dat je nu een keuze gaat maken. Om te beginnen bepaal je je budget per medewerker en tel je hoeveel kerstpakketten je nodig hebt. Kies je voor een kerstpakket BBQ of ga je voor een meer traditionele invulling van het kerstpakket? Het kan en mag allemaal. Maak je medewerkers blij!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten