LifestyleEen leesbril kopen doe je online

Een leesbril kopen doe je online

Heel veel mensen krijgen er, zo na hun veertigste last van. De armen lijken wat te kort te worden om nog comfortabel te kunnen lezen. En dat is even slikken. Want uit je jeugd weet je nog dat alleen die oude vrouw, met dat grijze knotje, een leesbril gebruikte. Maar nu ben jij dus aan de beurt. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om voor héél weinig een leesbril te halen bij de plaatselijke drogist, maar is dat echt een goede bril? Nee. Want je ogen worden daar niet opgemeten en je gokt eigenlijk maar iets. Laat dus altijd je ogen opmeten bij een echte opticien en bestel daarna een goede leesbril bij Charlie Temple.

Een leesbril is een bril voor dichtbij

De meeste mensen hebben een bril voor veraf, dan is de sterkte altijd met een min ervoor. Maar het kan zomaar zijn dat je én voor veraf én voor dichtbij een bril nodig hebt. In dat geval kun je kiezen voor varifocus. Een leesbril is echter vaak een bril die je alleen gebruikt als je iets wilt lezen of als je op je mobiel wilt kijken. Je kunt deze bril dan gemakkelijk even op je neus zetten. Het is dan echter wel van belang dat het er nog een beetje mooi uitziet ook.

Een bril online kopen is een goed idee

Je bent naar de opticien geweest en je hebt daar je ogen eens goed laten opmeten. Dan kun je ervoor kiezen om daar direct een bril uit te zoeken. Maar je schrikt je kapot als je de prijzen ziet. Een online bril kopen is dan een veel beter idee. Je kunt deze bril niet alleen onlin kopen, je kunt deze ook online passen. Gewoon, door je camera van je laptop aan te zetten en iedere bril in het assortiment op je neus te zetten. Virtueel dan. Je ziet dan al snel welke bril of leesbril goed bij jou past.

Ook voor kinderen een geweldig idee

Heeft je kind een bril nodig? Dan kan het zomaar zijn dat hij of zij bij een gewone opticien niets wil. Geen brillen passen en vooral geen gedoe aan dat koppie. Ook dan is de virtuele paskamer van Charlie Temple een perfecte oplossing. Je kunt een foto van je kind uploaden en voor hem of haar beslissen of je kind voor de camera van je laptop zetten en op die manier verschillende brillen passen. Wedden dat je dan al snel een leuke bril hebt gevonden?

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten