LifestyleOok voor Mason Garments ga je naar Van Arendonk

Ook voor Mason Garments ga je naar Van Arendonk

ZIjn je oude, vertrouwde sneakers nu echt aan hun eindje gekomen? Dan is het misschien een idee om eens te kijken bij Van Arendonk. Ze hebben daar Mason Garments sneakers voor iedereen en dus ook voor jou. Mason Garments dames zijn speciaal ontwikkeld voor de damesvoet. Dat merk je niet alleen aan de maat van de schoen, maar ook aan de breedte. Mason Garments zijn echt design sneakers, maar je moet jezelf af en toe eens echt iets moois gunnen, toch? Zeker nu de lente en de zomer er weer aan komen is het weer het juiste moment om eens te gaan kijken voor nieuwe sneakers.

Mason Garments sneakers kunnen met alles worden gecombineerd

De tijd dat je sneakers alleen onder een jeans droeg is echt wel geweest. Je kunt de sneakers van Mason Garments met iedere outfit combineren. Ook als je strak in het pak of in een mantelpakje loopt kun je daar heel goed Mason Garments onder dragen. De sneakers zijn niet alleen schitterend om te zien, ze zijn ook nog eens heel comfortabel. Daar kun je de rest van het jaar wel op uit de voeten. En het maakt deze sneakers niet uit hoe je ze gebruikt. Draag je ze naar kantoor of wanneer je een eind gaat wandelen? Het kan allemaal!

Bij Van Arendonk word je echt goed geholpen

Dat hebben we de afgelopen twee jaar wel gemerkt: de webshop van Van Arendonk was toen ideaal. En dat is deze nog steeds. Maar hoe fijn is het dat je nu weer gewoon, zonder een afspraak te maken, de winkel binnen kunt stappen en rustig rond kunt kijken naar of er iets van je gading bij is? Je kunt rustig de tijd nemen om schoenen en laarzen te passen en het vriendelijke en vakkundige personeel helpt je graag als je vragen hebt of net op zoek bent naar een maat die niet in de winkel staat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ook nu we weer gewoon kunnen gaan shoppen is het fijn dat Van Arendonk een mooie, duidelijke nieuwsbrief heeft. Je weet dan precies wanneer de nieuwste collectie in de winkels wordt verwacht en welke merken er in de sale te vinden zijn. Bovendien maak je, wanneer je je inschrijft voor deze nieuwsbrief, kans op een shoptegoed van maar liefst € 150,00. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Nieuwe schoenen heb je immers nooit genoeg. Schrijf je dus snel in voor deze nieuwsbrief.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten