ZakelijkLaat visitekaartjes drukken voor je volgende netwerkmeet

Laat visitekaartjes drukken voor je volgende netwerkmeet

Je hebt het vast al gemerkt: na twee jaar stilstand komen nu de beurzen en netwerkmeetings weer als paddenstoelen uit de grond. En dat is fijn. Het geeft je de mogelijkheid om meer te leren over andere bedrijven én om kennis te maken met andere ondernemers of mensen die net als jij een bepaalde functie hebben. Maar waar zijn je visitekaartjes ook alweer gebleven? Laat nieuwe visitekaartjes drukken en laat mensen zo weten dat je er nog steeds bent. Dat jouw bedrijf ertoe doet! Visitekaartjes drukken is helemaal niet zo duur en het kan je veel opleveren. Je kunt visitekaartjes drukken met alleen je bedrijfsnaam, jouw naam en je contactgegevens. Maar je kunt er ook, bijvoorbeeld op de achterkant een logo op laten drukken.

Visitekaartjes drukken voor een goede indruk

Wil je een blijvende indruk maken op de mensen die je net hebt ontmoet? Dan kun je niet zonder visitekaartje. Maar zo denkt, natuurlijk, iedereen erover. En dus moet jij net een ander visitekaartje drukken dan gangbaar is. Laat bijvoorbeeld jouw foto afdrukken op het kaartje. De mensen die je hebt gesproken weten dan nog precies met wie ze hebben gesproken en ze kunnen zich jou beter herinneren. Ook is het altijd een goed idee om nog iets persoonlijks op een visitekaartje te schrijven.

En wat denk je van folders?

Ga je op een beurs staan? Dan heb je, behalve een mooi visitekaartje, ook een folder nodig. Folders bedrukken is zo geregeld. Het is alleen nog een ding om te bepalen wat jij in deze folder vermeld wilt hebben. Die tekst maak je zelf of dat laat je doen door iemand die er echt verstand van heeft. Voor de opmaak van de folder schakel je ook weer iemand anders in. Het uploaden van de folder zodat deze gedrukt kan gaan worden? Dat kan je gewoon zelf. Je bepaalt dan direct hoeveel folders je nodig hebt. Nog voor je verdere plannen maakt voor het inrichten van je beurs-stand heb jij in ieder geval dit gedeelte al geregeld!

Drukwerk is nog lang niet over

Het werd wel gezegd dat niemand op een gegeven moment nog zou kiezen voor iets dat daadwerkelijk op papier of karton is gedrukt. Maar niets is minder waar. Je hebt, waarschijnlijk, nog dagelijks drukwerk in handen. En dat is niet voor niets. Een app is handig en ziet er flashy uit, maar een folder of een visitekaartje voelt gewoon een stuk persoonlijker.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten