Vrije TijdLekker picknicken of kamperen met een camping servies set

Lekker picknicken of kamperen met een camping servies set

Thuis heb je je keuken vol staan met servies en andere handig keukengerei. Maar het nadeel hiervan is vaak dat het breekbaar is en best wel zwaar is om mee te nemen. Daarom is het makkelijk als je naar buiten gaat of onderweg bent, om een lichter en minder breekbaar servies of waterfles mee te nemen. Heb je bedacht om op die zonnige dag lekker te gaan picknicken of ga je binnenkort een paar nachtjes kamperen? Dan is het fijn om een complete camping servies set mee te nemen waarbij het ook nog eens extra leuk is als alles mooi met elkaar matcht. De meeste producenten van camping servies sets hebben overal aan gedacht, en kun je naar hartenlust mixen en matchen met kleuren en design, zonder dat het een chaos wordt. 

Bewaren

Die lekkere linzensalade kan je alvast voorbereiden en bewaren in handige stapelbare en afsluitbare bewaardoosjes. Ook nootjes en sausjes zijn hierin prima te vervoeren. Pak je picknickmand en vul het met borden, kopjes, glazen en het bestek (wat handig is als het in een hoesje komt) en ga lekker genieten van de zon, het eten en je gezelschap! Als je op een camping staat en je hebt de ruimte voor je eigen camping servies set, neem die dan vooral mee. De weldoordachte kampeerproducten zijn over het algemeen stapelbaar, gemaakt van melamine en hebben mooie kleuren en design! En het is een complete camping servies set, want bijna alles is verkrijgbaar in een reisvariant, denk aan bierglazen, asbakken en een botervloot.

Drinken is belangrijk; voor elke situatie een waterfles

We weten allemaal dat drinken een eerste levensbehoefte is en daarom is het belangrijk om dagelijks goed op je vochtinname te letten. Ben je veel onderweg of wil je juist gedoseerd drinken, dan is een waterfles een echte aanwinst. Goede rvs-waterflessen zijn er voor veel toepassingen. Houd je bijvoorbeeld van lekker in de natuur zijn voor een stevige wandeling of een lange fietstocht? Vergeet dan niet om een waterfles mee te nemen. Voor de koude dagen zijn er ook thermosflessen die je drankje lekker warm houden. Misschien heb je zelfs wel eens af en toe een gezellig knisperend kampvuur waarbij je een glühwijntje ook niet afslaat. Ook die wordt heerlijk warm gehouden in dubbelwandige rvs-thermosflessen. Handig om mee te nemen! Voor de echte sporter is er ook de bidon, dit is een waterfles met een tuit die makkelijk te openen is voor een snelle slok tussendoor. Dus vanaf nu geen excuses meer om niet voldoende te drinken op een dag!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten