Vrije TijdPampers kopen, waar moet je op letten?

Pampers kopen, waar moet je op letten?

De allereerste keer dat je pampers gaat kopen kan het behoorlijk mis gaan. Er zijn namelijk diverse merken en verschillende varianten pampers. Hierdoor kun je de bomen door het bos niet meer zien en dat is vervelend. Er is zoveel keuze, maar welke pampers zijn nu geschikt voor je baby? De juiste maat kiezen is ontzettend belangrijk en veel ouders maken hierin veel fouten. Zo kopen ze al snel een te grote pamper voor het kind en kan dit veel problemen veroorzaken. Kies daarom niet direct de pampers aanbieding, maar vooral naar de maat. Een pamper moet namelijk goed om het buik, benen en billen van de baby passen. Dit voorkomt doorlekken en zorgt ervoor dat je baby zich gemakkelijk kan bewegen in de pamper. Waar moet je nog meer op letten? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt en dat is goed om te weten.

Speciale pampers

Je hebt normale pampers, maar ook hele speciale pampers met extra functionaliteiten. Je kunt namelijk kiezen voor pampers met een vochtindicator. Deze heeft een streepje dat kan verkleuren als deze nat wordt. Dit kan heel handig zijn bij kleine baby’s, omdat je soms nog niet kunt voelen of de baby geplast heeft. Je wilt namelijk niet de baby een vieze pamper draagt, omdat dit kan zorgen voor huidirritaties. Ook is het erg belangrijk dat je pampers vindt die genoeg kunnen absorberen. Ben je van plan om pampers te kopen? Koop dan genoeg luiers en zorg ervoor dat je de pampers altijd in huis hebt. Het is natuurlijk vervelend als je je baby aan het verzorgen bent en dat je helemaal geen pamper meer over hebt. Reken daarom op minimaal 70 pampers per week en zorg ervoor dat je deze altijd in huis hebt.

Pampers baby dry

Een andere bekende variant van pampers is de baby dry variant. Pampers baby dry zijn ideaal voor kinderen en bieden extra comfort. Zo heeft het een unieke extra laag die sneller vocht absorbeert dan andere luiers. Het houdt de vocht ook een stuk beter vast en voorkomt doorlekken. De zijkanten van de pampers van baby dry zijn flexibel en passen zich aan de taille van je baby aan, zodat je de perfecte pasvorm kunt verwachten. Dit zorgt ervoor dat de baby minder snel last krijgt van een geïrriteerde huid. Op deze manier kun je heerlijk slapen zonder dat je gestoord wordt door een huilende baby.

 

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten