AlgemeenPersonaliseer je monitor op creatieve wijze

Personaliseer je monitor op creatieve wijze

Monitoren zijn tegenwoordig in iedere productcategorie te vinden, of het nu gaat om gamers, ontwerpers of gemiddelde consumenten. Het aanpassen van je beeldscherm is een leuke manier om te laten zien wie je bent en wat je leuk vindt. Wil jij ook een beetje kleur in je leven brengen en je monitor personaliseren? In deze blog delen we een paar creatieve manieren om je monitor te personaliseren en een persoonlijk tintje te geven.

1. Plak er stickers op

Een populaire en leuke manier om je monitor te personaliseren is door middel van stickers. Of je nu fan bent van een bepaald merk, tv-serie, film of stripverhaal, er zijn stickers in overvloed verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens op Etsy.com voor unieke en zelfgemaakte stickers. Meng en match om je eigen stijl te creëren.

2. Maak een persoonlijke achtergrond

Met de komst van high-definition detectieschermen is het heel gemakkelijk om een ​​mooie achtergrond te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en kies een inspirerende afbeelding, een foto van een bijzonder moment of simpelweg een mooi landschap. Het geeft een persoonlijk tintje aan je monitor en kan het werken een stukje aangenamer maken.

3. Bekleed de omtrek met washi-tape

Washi-tape is een decoratieve papieren tape die je kan gebruiken om je monitor te bekleden. Er zijn veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar. Kies de tape die je het leukst vindt en plak deze rondom de monitorkap. Zo creëer je niet alleen een leuke, persoonlijke touch, maar bescherm je ook de rand tegen krassen en vuil.

4. Hang lichten boven je monitor

Het gebruik van lichten is een manier om een andere dimensie toe te voegen aan je bureau. Hang bijvoorbeeld een paar lichtsnoeren op, deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Als je jouw bureau liever in een relaxte sfeer wilt brengen, kun je kiezen voor een mooie tafellamp. Zo krijgt je bureau niet alleen een persoonlijke uitstraling, maar wordt het mogelijk ook praktischer.

5. Zet planten neer

Planten zijn niet alleen decoratief, ze zorgen ook voor een gezelligere en productieve omgeving. Een leuke plek voor deze planten is op je monitorarm. Hang een kleine plantenpot op of zet er een paar planten op de boven of onderkant van het scherm. Ze geven een frisse uitstraling en zorgen voor een gezonde werkomgeving.

Er zijn talloze manieren om je samsung monitor te personaliseren en een persoonlijk tintje te geven. Of het nu gaat om het toevoegen van kleur of het personaliseren van de rand, deze customization-tips zullen zeker helpen om jouw monitor te laten opvallen. Experimenteer met verschillende ideeën en wees creatief, je zult zien dat een persoonlijk aangepaste monitor een bewonderende blik zal geven van vrienden, familie en collega's.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten