Vrije TijdIn een Pokemon kaarten box zitten héél veel kaarten!

In een Pokemon kaarten box zitten héél veel kaarten!

Pokemon is nog steeds erg populair. Helemaal sinds de invoering van het online spel, Pokemon-Go, is de aandacht weer flink aangewakkerd. Veel mensen, volwassenen en kinderen zijn dus ook (weer) vol aan het spelen met de kaarten en verzamelen deze weer volop. Dat gaat natuurlijk maar erg langzaam als je iedere keer een pakje met 10 Pokemon cards koopt. Het is dan misschien een goed idee om een Pokemon kaarten box aan te schaffen. In een Pokemon kaarten box zitten maar liefst 36 pakjes kaarten. Kijk! Dat schiet tenminste op!

Een Pokemon kaarten box is er voor de echte verzamelaar

Het is even een investering, maar een Pokemon kaarten box is een echt collectorsitem. Dat wil zeggen: het is een box vól collectorsitems. Reken maar uit: in één zakje Pokemon kaarten zitten 10 en soms zelfs 11 kaarten. Dat wil dus zeggen dat je met een Pokemon kaarten box ineens de beschikking hebt over minimaal 360 kaarten! En dat zijn lang niet allemaal dezelfde kaarten. Het kan zelfs zijn dat je een complete serie in één box weet te kopen. Je moet wel even weten hoe een pakje kaarten is opgebouwd: in één zakje zitten sowieso 6 gewone kaarten. Dan heb je nog 3 minder gewone kaarten en 1 bijzondere kaart. Heb je mazzel? Dan zit er ook nog één zeer zeldzame kaart bij.

Bewaar je kaarten op de goede manier

Pokemon kaarten kunnen, na verloop van tijd, meer waard worden. Maar dan moet je er wel goed voor zorgen. Bewaar je kaarten in een speciale map met een vakje voor iedere kaart. Zo kunnen de kaarten niet kreuken en niet beschadigen aan de randen. Bewaar je ze met een elastiekje erom? Dan is de kans erg groot dat de kaarten niet mooi blijven. Ze zullen dan nooit een hoge waarde krijgen. Ook kunnen ze dan vettig worden en kan het folie beschadigen. Dat wil je natuurlijk altijd voorkomen.

Verzamelen is voor alle leeftijden

Nederlanders staan erom bekend: we verzamelen graag. Dat begint al als klein kind. Van steentjes tot schelpen en zo steeds andere zaken. Het is dan ook niet zo gek dat je echte verzamelaars hebt op ieder gebied. Verzamelaars weten elkaar, op de een of andere manier, altijd weer te vinden. Is het niet via social media, dan wel op verzamelaarsbeurzen. Op deze beurzen worden nieuwe Pokemon kaarten verkocht, maar kan ook naar hartelust geruild worden. Door deze beurzen te bezoeken maak je je series compleet!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten