Vrije TijdVerpakkingsmateriaal voor kleine producten

Verpakkingsmateriaal voor kleine producten

Tegenwoordig worden er veel ondernemingen opgezet met een webwinkel. De meeste bestellingen worden dan verzonden via de post of leveranciers. Hierdoor hebben ze veel verpakkingsmateriaal nodig voor de verzendingen. Om de artikelen te beschermen en te verpakken voor het vervoer. Het namelijk erg belangrijk om de producten in goede staat aan te laten komen bij de ontvanger. Zo is de kans op beschadigingen bij het transport het kleinst en het is ook direct een manier om de artikelen op te slaan. Zo blijven is ook in voorraad de kwaliteit behouden.

Gripzakjes 

Een handige manier om artikelen te verpakken is met behulp van gripzakjes. Dit zijn verpakkingszakjes voorzien van een gripsluiting. Door middel van het samenknijpen van de seal kunnen de zakjes worden gesloten. De zakjes kunnen hierdoor gemakkelijk worden gesloten en geopend. Hierdoor zijn de zakjes herbruikbaar. De gripzakjes zijn vaak te verkrijgen met een transparant venster, zo is de inhoud van het zakje goed zichtbaar. Zo zijn ze ideaal voor het verpakken van voedingswaren, maar ook het verpakken van kralen, knopen, sieraden of andere kleine objecten. De gripzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten beschikbaar. Zo kan er worden gekozen voor plastic, kraftpapier of gemetalliseerde gripzakjes. Er kan dan ook worden gekozen voor een ritssluiting, een ziplock, in plaats van een gripsluiting.

Anderen verpakkingszakken

Naast de gripzakjes zijn er nog veel andere verpakkingszakjes. Verpakkingen gemaakt van bioplastic tot aan kraftpapier, met gripsluiting, met flap of zonder sluiting. Kleine verpakkingen om voedsel of kleine producten te verpakken of grotere zakken en tassen van alle mogelijke afmetingen. Een van deze andere verpakkingszakjes zijn stazakken. Dit zijn praktische, stevige zakken die rechtop blijven staan als ze gevuld zijn. De voedselveilige stazakken worden vaak gebruikt voor het verpakken van snoepgoed, koffiebonen of andere voedsel. Voor koffiebonen zijn er zelfs stazakken met een aromaventiel. Alle stazakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, met of zonder transparant venster. Verder zijn er nog blokbodemzakken, dit zijn zakken die dankzij de vlakke bodem stevig rechtop staan als ze gevuld zijn. Ze zijn ideaal voor het verpakken van noten, chocolaajtes, koekjes en andere voedsel. Deze zakken kunnen ook worden gebruikt voor het verkopen van andere kleinere producten, zoals kralen en knopen. Ook deze verpakkingen zijn transparant beschikbaar. Headerbags zijn ook verpakkingszakjes en worden vooral vooral gebruikt voor platte producten. Deze plastic zakjes kunnen dankzij een ophanggat gemakkelijk in de winkel worden gehangen, maar met verzendingen heeft het gat geen functie. De headerbags zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en ze hebben een normale beschermende sluiting. Verder zijn er ook nog cadeauzakken. De naam zegt het al deze worden gebruikt voor cadeaus, geschenkmanden en flessen wijn. De cadeauzakken kunnen namelijk worden voorzien van de mooiste linten om het cadeau stijlvol te verpakken. 

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten