WonenEen tuinset kopen? Doe het nu alvast!

Een tuinset kopen? Doe het nu alvast!

Heeft jouw tuinset de afgelopen stormen niet overleefd? Dacht jij, na Dudley en Eunice, dat het wel klaar was met die stormen? Dan had je niet op Franklin gerekend. Het gevolg was, natuurlijk, dat jouw oude, vertrouwde tuinset als een zielig hoopje hout tegen de schutting lag. Het wordt dus, duidelijk, tijd voor een nieuwe tuinset. Een tuinset kopen in februari of maart is echt een goed idee. Je bent dan de drukte voor en hebt nog volop keuze. Je kunt precies die tuinset kopen die past in jouw tuin. Kies er direct mooie nieuwe kussens en natuurlijk een tuinkleed bij.

Een tuinset kopen is heel persoonlijk

Een tuinset kopen voor jouw tuin en voor jouw gezin is heel persoonlijk. Je moet niet alleen rekening houden met je gezinssamenstelling, maar ook met de grootte van je terras. Dan moet je nog bedenken of je vooral lekker wilt hangen, chillen en loungen of dat je de tuinset vooral gebruikt om met het hele gezin aan te kunnen eten. Je kunt een tuinset kopen met extra dikke kussens en een fijne bank of je kunt een tuinset kopen met stoelen waarin je fijn bij de tafel kunt zitten om te eten. Maar niet alleen de soort set is belangrijk.

Het oog wil ook wat

Zomaar een tuinset aanschaffen omdat je nu eenmaal ergens wilt zitten de komende zomer is niet aan te raden. Je zult pas echt blij zijn met je tuinset als deze past bij wat jij voor ogen hebt. De een wil graag een hardhouten tuinset, de ander gaat voor wicker en weer een ander kiest aluminium. Het is allemaal goed en mooi, als het tenminste je smaak is. Ga bij de aanschaf van een tuinset nooit over één nacht ijs. Neem de tijd om een showroom te bezoeken en hier en daar even te gaan zitten. Het oog wil natuurlijk ook wat, maar comfort is minstens zo belangrijk.

En wat denk je van de accessoires

Een tuinset is gewoon maar een tafel met wat stoelen als je er niets leuks van maakt. Hierboven is het tuinkleed al genoemd. Zo'n tuinkleed zorg voor een meer afgebakende ruimte waarop je tuinset komt te staan. Kies een kleed in de kleur van de kussens en je hebt een buitenkamer! En wat denk je van een nieuwe parasol? Die oude is ook wel een keer aan vervanging toe. Ook hier is de kleur weer van belang. Zoek alles in één keer uit in de showroom en geniet deze zomer in je eigen tuin!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten