Vrije TijdWaarom kamperen in Spanje?

Waarom kamperen in Spanje?

Wil jij graag in 2023 eens gaan kamperen? Veel Nederlanders zijn je voorgegaan en kamperen is ook echt iets Nederlands. Er zijn al 4 miljoen Nederlanders die een keer gekampeerd hebben en hier is een goede reden voor. Nederlanders houden van kamperen en dit komt doordat er verschillende voordelen aan verbonden zitten. Vaak liggen de campings midden in de natuur en valt er ook veel te beleven op een camping. Een camping is vaak voorzien van verschillende faciliteiten en je kunt er veel doen. Je hebt niet alleen campings in Nederland, maar ook veel campings in het buitenland. Een land zoals Spanje heeft veel verschillende campings en dit is natuurlijk ideaal. Spanje is namelijk een heerlijk land om op vakantie te gaan en dit komt door het heerlijke weer. Kamperen in Spanje brengt verschillende voordelen met zich mee, vooral als je het vergelijkt met Nederland. Wil jij weten wat deze voordelen zijn? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Camping castell montgri

Een van de voordelen is dat je naar camping castell montgri kunt gaan in Spanje. Dit is een hele bekende camping in Spanje en staat bekend om de ligging. Camping castell montgri is namelijk omringd met de prachtige natuur en hier zijn ook veel bezienswaardigheden in de omgeving. Je kunt hier veel van de historie zien van het land en er zijn ook leuke steden in de omgeving. De camping castell montgri ligt namelijk dicht bij het dorpje Gerona en dat is een prachtig dorpje. Het is namelijk heel historisch en dit kun je zien aan de prachtige gebouwen die er staan. Ook ligt camping castell montgri dicht bij Barcelona en is dit natuurlijk een nog groter voordeel.

Wat kun je doen op camping castell montgri

Op de camping castell montgri is veel te doen en vooral als je met veel kleine kinderen bent. De camping beschikt namelijk over drie prachtige zwembaden en heeft zelfs een kinderbad voor de kleine kinderen. Je kunt op deze camping heerlijk genieten en ook gebruik maken van de verschillende faciliteiten. Er zit zelfs een internetcafé op de camping en natuurlijk ook gezellige restaurantjes. Voor kinderen en jongeren is er ook hartstikke veel te doen op de camping en is er zelfs een jongerendisco. Ook zit er een supermarkt in de omgeving en kun je hier alle boodschappen kopen die je nodig hebt.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten