WonenZwarte jaloezieën voor in elke woning

Zwarte jaloezieën voor in elke woning

Steeds meer mensen maken gebruik van zwarte jaloezieën als raambekleding en dat is ook niet zo gek. Zwarte jaloezieën zien er namelijk direct erg modern uit en het maakt de ruimte echt af. Zeker matzwarte jaloezieën worden veel verkocht, je kunt ook kiezen uit verschillende materialen. Zo zijn er aluminium jaloezieën, maar ook houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn net even wat moderner en hebben een mooie uitstraling, en deze worden vaak gebruikt in de woonkamer. Ze zijn wel wat zwaarder in gebruik dan aluminium jaloezieën. Als je echter voor zwarte jaloezieen gaat, moet je wel goed kijken naar de kleur. Er bestaan namelijk verschillende kleuren zwart.

Verschillende kleuren zwarte jaloezieën

Als je zwarte jaloezieën wil bestellen, dan is het aan te raden om vooraf een aantal kleurstalen naar je op te laten sturen. Vaak is dit gratis en je kunt dan thuis rustig kijken welke kleur zwart of donkergrijs het beste past in de ruimte waar je de jaloezieën wilt ophangen. Als je er toch niet helemaal uitkomt, is het ook mogelijk om langs een winkel te gaan die je advies kan geven over het uitkiezen van de juiste kleur. Dit kan natuurlijk nog weleens lastig zijn. Overigens zijn jaloezieën vaak ook in andere kleuren verkrijgbaar, zoals grijs of wit. Naast zwarte jaloezieën, zijn lamellen verticaal ook hartstikke populair.

Lamellen verticaal

Lamellen verticaal worden ook wel lamelgordijnen genoemd, en deze raambekleding is heel populair. Er zijn kunststof lamellen verticaal, maar ook stoffen en aluminium. Het maakt vaak niet uit wat voor raam je hebt, maar lamellen passen bijna overal bij. Ook als je te maken hebt met schuine ramen, dan zijn lamellen verticaal een goed idee. Het is dan belangrijk om een offerte op maat aan te vragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dit kan vaak gemakkelijk online via webshops die raambekleding verkopen. Het is dan uiteraard wel belangrijk dat je de precieze afmetingen weet, zodat de juiste offerte opgemaakt kan worden. En ook lamellen verticaal zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze altijd in de ruimte passen waar jij ze wilt gaan gebruiken. Ook met lamellen verticaal is het handig om van tevoren even gratis kleurstalen op te laten sturen, zodat je rustig kunt bekijken welke kleuren lamellen het beste in de ruimte passen. Kun je niet kiezen tussen lamellen of jaloezieën? Vraag dan even advies aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten