WonenVerscheidenheid aan dozen

Verscheidenheid aan dozen

Dozen zijn een van de meest gebruikte voorwerpen in ons dagelijks leven. We komen er elke dag wel in aanraking mee. Zonder dat we het doorhebben zorgen dozen voor veel oplossingen. Dozen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Er wordt bijvoorbeeld veel verpakt in dozen, om zo het vervoer van de artikelen in de dozen te vereenvoudigen. Niet alleen het vervoer is hierdoor eenvoudiger, maar ook het opslaan van de artikelen kan gemakkelijk. Zo blijven de artikelen gegroepeerd bij elkaar en is het compact. Kortom dozen zorgen voor veel oplossingen en mogelijkheden.

Verschillende dozen 

De verschillende doeleinden van de dozen vraagt om verschillende dozen. Er zijn heel veel verschillende soorten dozen ieder met andere namen en andere doeleinden. Er komen er ook steeds meer bij. We fabriceren, bedenken en verbeteren ze namelijk steeds. Dozen worden over het algemeen gemaakt van gevouwen karton en eventueel met lijm of plakband dichtgezet. Dozen hebben vaak verpakken of opslaan als functie. De verschillen in dozen zit vaak in de grootte. Welke artikelen, producten of dingen in de doos moeten passen. 

Vermeij verpakkingen

De verschillende dozen kopen kan bij Vermeij. Zij zijn de verpakkingsspecialist van Nederland en België en bestaan al ruim 100 jaar. Het is een familiebedrijf met een groot assortiment van ruim 4.000.000 kartonnen dozen in diverse kwaliteiten en afmetingen. Als u gewenste afmeting er niet tussen zit, maakt Vermeij hem snel voor u in bijna iedere gewenste afmeting, kwaliteit en aantal. De dozen voor zware en kwetsbare producten die Vermeij produceert zijn gemaakt van oersterke twee en drie golven container verpakking met een dikte tussen de 10 en 16 millimeter. Dit is een voordelige lichtgewicht verpakking als vervanging van zware houten kisten. Vermeij bied bijna alle denkbare dozen aan. Van de eenvoudige kartonnen dozen, brievenbus- en postdozen, verhuisdozen tot geschenkdozen en wijndozen. Ze hebben keuze uit meer dan 1000 formaten. Op de site kunt u gebruik maken van een dozenzoeker om snel een passende doos te vinden. Ze zijn de eerste verpakking specialist die gebruik maakt van zo’n zoekmachine. Hierdoor kunnen de klanten gemakkelijk en snel de geschikte doos vinden en bestellen. Als u advies wilt hebben van de medewerkers over welke doos het meest geschikt voor u is kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice die telefonisch bereikbaar is. Als uw gekozen doos op voorraad is kunt u deze binnen één werkdag op uw gewenste locatie verwachten. Om vervolgens de dozen zo snel mogelijk in gebruik te kunnen nemen.

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten