AlgemeenZo sla je je spullen in alle veiligheid op

Zo sla je je spullen in alle veiligheid op

Als je gaat verhuizen of je hebt een verbouwing op de planning staan, is de kans groot dat je op zoek bent naar een plaats waar je tijdelijk je persoonlijke spullen kunt opslaan. Dit zijn natuurlijk niet de enige redenen waarom een opslagruimte gehuurd wordt. Ook na een scheiding, na een sterfgeval of tijdens een langdurig verblijf in het buitenland kan de nood aan opslag zich opdringen. In plaats van dan je spullen ergens in een kelder, op een zolder of in een schuur te stockeren, kun je beter op zoek gaan naar een ruimte die beveiligd, verwarmd en vochtvrij is. Een opslagruimte huren Venlo of in een andere Nederlandse stad zorgt ervoor er geen schade aan je gerief kan optreden en dat je die wanneer nodig zo weer kunt gebruiken. De ruimtes worden waar nodig verwarmd en zijn volledig vochtvrij voor een opslag in de best mogelijke omstandigheden.

De voordelen van een opslagruimte

Het huren van een degelijke opslagruimte biedt tal van voordelen. De grootte van de ruimte kun je vrij kiezen op basis van de hoeveelheid spullen die je kwijt moet zien te raken en ook de duur van het contract bepaal je helemaal zelf. De videobewaking en de beperkte toegang tot het terrein zorgen er bovendien ook voor dat niemand met jouw persoonlijke bezittingen aan de haal kan gaan. Na het afsluiten van het contract ben jij namelijk de enige die toegang heeft tot de opslagruimte, een geruststellend idee toch?

De kostprijs

Op de vraag over hoeveel het huren van een opslagruimte je precies zal gaan kosten, is geen standaard antwoord te geven. Dit zal afhangen van de grootte van de ruimte die je nodig hebt en de duur dat je over de opslagruimte wil kunnen beschikken. Dit laatste kan gaan van enkele weken tot zelfs enkele jaren, dit bepaal je helemaal zelf en is ook eenvoudig aan te passen.

Wat moet je ervoor doen?

Een opslagruimte huren gaat heel snel en eenvoudig. Je gaat gewoon tijdens de openingsuren van het onthaal langs en je kunt zelfs al meteen je spullen, of een deel ervan, meenemen. Er wordt nagegaan welke ruimte het best geschikt is voor jou en aan de hand van enkele persoonlijke gegevens kan al onmiddellijk een contract opgesteld en ondertekend worden, waarna jij met onmiddellijke ingang huurder bent. Heb je nood aan een langere huur of wil je net de huur verkorten? Ook dit gaat even snel en eenvoudig, vaak kan je dit zelfs op afstand regelen. 

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten