WonenJe huis verkopen in Groningen, wat moet je regelen?

Je huis verkopen in Groningen, wat moet je regelen?

Als je je huis in Groningen wil gaan verkopen, is dat een grote stap. We moedigen dit van harte aan als dit is wat je wil. Het opent de deuren voor nieuwe mogelijkheden en sluit hoofdstukken in je leven af. Je moet echter wel een hoop regelen als je je huis in Groningen gaat verkopen. Dit kan wat uitdagingen met zich meebrengen. Je hebt zoveel om aan te denken en je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Niets is (gelukkig dan) minder waar. Waarom niet dan? Omdat je ons hebt! Wij zijn er om te helpen, altijd. We vertellen je in deze blog wat je allemaal moet regelen voor je huis verkopen in Groningen. Dit doen we met alle liefde en gaan we dan ook concreet bespreken in enkele stappen. Lees vooral verder als we je nieuwsgierig hebben gemaakt en als je benieuwd bent naar wat wij voor je kunnen betekenen. 

Makelaar

Allereerst raden we je aan om eens te gaan duiken in de wereld van een verkoopmakelaar. Kijk eens naar welke makelaar in Groningen wordt aangeraden, of hij of zij je huis kan verkopen en dergelijke. Het vinden van een goede verkoopmakelaar Groningen is van groot belang en dien je daarom, volgens ons dan, als eerste te regelen. Hij of zij kan je wellicht ontzorgen in vele andere stappen van het proces. Die stappen had je normaliter misschien zelf moeten verrichten en daarom is dit een eerste stap in de goede richting. 

Taxatie

Dan de taxatie. Je wil weten wat je huis waard is en dit moet op een eerlijke manier gebeuren. Benadruk het belang van een goede taxatie aan je taxateur en dit kun je eventueel door iemand van het bedrijf van je verkoopmakelaar laten doen. Je moet goed uitzoeken of dit mogelijk is, maar je moet sowieso een goede schatting kunnen krijgen van wat je voor je huis gaat kunnen krijgen. Weet je dit niet, dan weet je ook niet wat je er voor kunt vragen en wat je er voor kunt terugkopen.

Foto’s

Ook de foto’s zijn natuurlijk van enorm groot belang. Laat je foto’s maken door een goede vastgoedfotograaf. Een vastgoedfotograaf weet precies hoe hij of zij de mooie kanten van een huis kan belichten en dat is precies waar je naar zoekt. Na afloop zorg je natuurlijk dat de foto’s worden gepost op een site/verkoop medium. 

 

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten