GezondheidPlein.nl is dé online drogist die alles heeft!

Plein.nl is dé online drogist die alles heeft!

Zo aan het einde van de zomervakantie is het een goed moment om je medicijnkastje weer eens goed na te kijken. Het kan immers zomaar zijn dat er, in de zes weken dat je kinderen thuis waren, flink wat pleisters zijn gebruikt. En je wilt natuurlijk niet zonder komen te zitten. Check dat dus even. Behalve pleisters is het misschien ook slim om anti-muggencrème te bestellen en wat denk je van een nieuwe pincet? En als je dan toch bezig bent, de Interprox ragers mogen ook wel weer eens aangevuld worden, net als het maandverband, de tampons en het wasmiddel. Ook kun je natuurlijk niet zonder deodorant en shampoo. Dat wordt een flinke shoptrip naar de drogisterij. Maar waarom bestel je niet gewoon direct bij Plein.nl? Bij Plein.nl is alles wat je nodig hebt gewoon op voorraad en dan wordt het nog bij je thuis bezorgd ook!

Plein.nl is een heel fijne online drogist

Alles wat je in een reguliere drogisterij kunt vinden, vind je ook bij Plein.nl. En dat is fijn om te weten. Je bestelt hier net zo gemakkelijk als in welke andere online shop dan ook en je krijgt alles gewoon thuis. Dat scheelt veel tilwerk en veel gedoe. Je kunt heel gemakkelijk een boodschappenlijstje maken en al je bestellingen in één keer doen. Je hoeft niet terug naar de winkel als je een keer wat vergeten bent. Je doet er gewoon nog een bestelling achteraan.

Alle drogisterij-artikelen gewoon online

Zie je de bodem van je potje voedingssupplementen in zicht komen? Ga je nog op vakantie naar de zon en wil je een goede zonnebrandcrème? Heb je luiers nodig voor het kindje dat eraan zit te komen? Je bestelt het allemaal heel gemakkelijk bij Plein.nl. Je hoeft er maar weinig moeite voor te doen. Je vindt alles op de site. De indeling is eigenlijk net als die van een fysieke winkel.

Geen gedoe met openingstijden

Zeker wanneer je naar de andere kant van de stad of zelfs naar een ander dorp moet voor de dichtstbijzijnde drogisterij is het een heel gedoe. Je vergeet altijd dat deze drogisterij dicht is op maandagochtend of dat deze op zaterdag al om 16.00 uur sluit. Daar heb je bij Plein.nl geen last van. Deze online drogisterij is altijd open. Je kunt op ieder gewenst moment van de dag je bestelling plaatsen en deze wordt dan al snel bij je thuis bezorgd. Meestal al binnen een paar dagen!

Voor jou?

Laatste berichten

Gerelateerde berichten